santorini-wedding (207 van 534).jpg

Veelgestelde vragen

Trouwfotografie

Hoe krijgen we onze trouwfoto's aangeleverd?

Jullie ontvangen de high quality foto's op een USB-stick en een linnen bewaardoosje dat niet alleen handig is maar ook mooi in je interieur.

 

In een 14 uur pakket ontvang je ook een 30x30cm Fine Art album met een bijhorende bewaarbox. De kleur en het ontwerp wordt uiteraard door jullie gekozen.

De Fine Art album is een hardcover album met extra dikke bladzijdes en een matte afdruk. 

Omdat iedereen een eigen visie heeft, mag je zelf je eigen foto's kiezen. Dit betekent dat na de fotosessie je een grote selectie van foto's in ontvangt, waar jij je selectie uit maakt. Die selectie bewerk ik en lever ik af aan jou in HQ.

Hoe kies jij de mooiste foto's?

album-story (2 van 6).jpg
850_68291.jpg

Fotografeer je enkel huwelijken?

Neen, naast huwelijken fotografeer ik ook lifestyle, mode, events, kids en food.

Wanneer weten we zeker dat onze datum gereserveerd is?

Als jullie geïnteresseerd zijn, mogen jullie langskomen voor een vrijblijvende infosessie bij mij thuis, daar leren wij elkaar beter kennen. Als jullie beslissen om mij te reserveren als jullie trouwfotograaf, wordt er een contractje opgemaakt en een voorschot van 150 euro betaald.

Hoelang duurt het voor wij onze foto's hebben ontvangen?

850_4600.jpg

Na dat jullie de selectie van jullie foto's hebben gemaakt en doorgestuurd naar mij, duurt het +/- 2 maanden voor jullie de foto's en album ontvangen hebben. Ik probeer dit natuurlijk altijd sneller te doen!